Ονομα χρήστη (username)
Κωδικός (password)
Facebook login Υπενθύμιση Κωδικού
Καλάθι : 0 τεμ. - 0 €
Τρόποι Αποστολής
Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή E-MAIL.
 
Το "electrowow.gr"  συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική, LOGICA και πρακτορεία μεταφορών. Για την επίτευξη της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών σε λογικό κόστος, επιλέγoυμε για κάθε παραγγελία και κατά την απόλυτη κρίση μας τον βέλτιστο τρόπο αποστολής.
 
  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
1. Για Μικροσυσκευές το κόστος αποστολής είναι 4€ ανά τεμάχιο.
2. Για Μεσαίου μεγέθους συσκευές (κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, τηλεόραση, αφυγραντής, κουζινομηχανή κ.λ.π) το κόστος αποστολής είναι 8€ ανά τεμάχιο.
3. Για μεγάλου μεγέθους συσκευές (ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες) το κόστος αποστολής είναι 12€ ανά τεμάχιο.
 
 
 
  ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΡΙΑ ΠΟΛΕΩΝ) 
1. Για Μικροσυσκευές το κόστος αποστολής είναι 9€ ανά τεμάχιο όταν αποστέλνονται με LOGICA και δεν ισχύει η αντικαταβολή. Για μικροσυσκευές έως 2kg το κόστος αποστολής είναι 9€ όταν αποστέλονται με Γενική Ταχυδρομική και ισχύει η αντικαταβολή.
2. Για Μεσαίου μεγέθους συσκευές (κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, τηλεόραση, αφυγραντής, κουζινομηχανή κ.λ.π) το κόστος αποστολής είναι 20€ ανά τεμάχιο. Δεν ισχύει η αντικαταβολή.
3. Για μεγάλου μεγέθους συσκευές (ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες) το κόστος αποστολής είναι 30€ ανά τεμάχιοΔεν ισχύει η αντικαταβολή.
 
Τα άνωθεν κοστολόγια έχουν βασιστεί στην προϋπόθεση πως φορτηγό διεθνών μεταφορών μπορεί να προσεγγίσει τα αναφερθέντα σημεία περισυλλογής & παράδοσης.
 
 
Σε κάθε περίπτωση για το ακριβές κόστος αποστολής ενημερώνεστε τηλεφωνικώς ή με e-mail. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο του προιόντος όσο και  τον τόπο παράδοσής του. 

 
Δωρεάν αποστολή εντός Νοτίων Προαστίων νομού Αττικής για αγορές άνω των 199 ευρώ.
Επικοινωνία
Πληροφορίες Αγορών
Μέλη